Beyond Good and Evil-filmen har annonserats på Netflix

Beyond Good and Evil-filmen har annonserats på Netflix

Efter nästan 15 års lång väntan så annonserades Beyond Good and Evil 2 äntligen på E3 2017. Uppföljaren av äventyrsspelet som formades av fantasin från skaparna av Rayman visade sig vara en föregångare. Även om originalet Beyond Good and Evil fick ett varmt välkomnande med strålande recensioner och till och med en del priser, så var spelet ett kommersiellt misslyckande, huvudsakligen på grund av överflödet av andra efterlängtade spel som kom under samma tid.

Det har nästan inte funnits några nyheter om Beyond Good and Evil 2 under de senaste månaderna, förutom en rätt så oväntad nyhet som nyligen avslöjats: en Beyond Good and Evil-film kommer att släppas "snart". Annonseringen gjordes av Netflix via Twitter för en bearbetning av spelet kommer att finnas tillgänglig på deras kända plattform. Det här Tweetet avslöjar helt enkelt att filmen som regisseras av Rob Letterman som arbetat med Detective Pikachu och Gang of Sharks. Vi kommer även hitta Jade och Pey'J i filmen.

 

 

Vi får veta lite mer i kolumnen från Hollywood Reporter, särskilt att "snart" inte riktigt betyder snart. Det verkar som att projektet är i ett tidigt stadie och att teamet just nu rekryterar screenwriters. Vi upptäckte även att Beyond Good and Evil kommer att vara en mix av live-action och animering.

Och det är allt för nu. Självklart frågar fansen sig själva många frågor just nu, främst när det kommer till berättelsen. Kommer det att vara en bearbetning av det första Beyond Good and Evil eller kommer den att innehålla en helt annan berättelse? Vi kommer att få se scenariot som initialt verkade vara planerat för Beyond Good and Evil 2 i trailern som släpptes 2008? Det är ett mysterium. Vi får vara tålmodiga för att få reda på mer, precis som med väntan på spelet, men vem vet, nästa Ubisoft Forward kanske ger oss fler svar.

 

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev