Instant Gaming EU
 
 

Köp King's Bounty: Warriors of the North

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    King's Bounty: Warriors of the North är ett strategispel som utspelar sig i en originell fantasivärld. Spelarna tar på sig rollen som vikingakrigaren Olaf och ger sig ut på en resa för att rädda sitt folk från en säker undergång. Olaf reser genom skogar, snöklädda bergskedjor, mörka fängelsehålor och mystiska öar på jakt efter allierade som kan hjälpa honom i hans uppdrag.



    Spelarna kommer att kunna välja sin egen väg genom detta magiska rike medan de strider mot eller blir vänner med dess många invånare - över 25 varelser från monster som drakar och troll till vänliga NPC:er som kan hjälpa dem på vägen. Under spelets gång får spelarna erfarenhet som låser upp nya förmågor och utrustningsval så att de kan anpassa sina karaktärer för olika situationer. Stridssystemet utvecklas också med varje strid tack vare den fullständiga 3D-grafikmotorn som ger realism samtidigt som den ger strategisk frihet under strider mot fiender som sträcker sig från goblinhorder och drakryttare till kraftfulla nekromantiker. Huvudmålet är enkelt - sätt stopp för de onda krafter som finns i King's Bounty-världen genom att sätta ihop din egen personliga armé av olika tillgängliga enheter; människor (riddare, barbarer), djur (vargryttare, ogrer) eller till och med mytiska varelser (griphoner). Strategier kretsar kring stridsformationer, att välja rätt utrustning och att utnyttja de enskilda enheternas speciella förmågor. Med sitt dynamiska stridssystem erbjuder King's Bounty: Warriors of the North spelarna en uppslukande upplevelse när de tar på sig sina hjälteroller.



    Genom att kombinera uppslukande grafik med en fängslande berättelse och ett unikt turordningsbaserat taktiskt stridssystem kommer King's Bounty: Warriors of the North garanterat att hålla alla spelare engagerade i timmar. Det är ett måste för alla fans av strategispel.

    Läs mer

    De bästa priserna för King's Bounty Warriors of the North

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om King's Bounty: Warriors of the North

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev