Instant Gaming EU
 
 

Buy King's Bounty II

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den legendariska rollspelsserien återkommer medKing’s Bounty II, den efterlängtade uppföljaren till det taktiska turbaserade mästerverketKing's Bounty.



    Mörker har fallit över Nostria när lönnmord, kultister och ond magi omgärdar landet. Banditer förföljer vägarna, mörka bestar strövar omkring och ger sig på de oförsiktiga, och inbördeskriget väntar i kulisserna. Men världen är inte utan mästare. Du har kallats för att bringa ordning i kaoset och återställa freden i landet igen.



    Spela som en av tre hjältar. Därifrån reser du runt i världen för att samla och rädda medlemmar till din armé. Res genom en vidsträckt värld med skogar, berg, städer, byar och många fantastiska platser. Upptäck hemligheter och konspirationer när du fullföljer ditt uppdrag.



    Varje grupp du rekryterar har sina egna unika färdigheter, specialiteter och utseende. Organisera dem i arméer för att skapa en effektiv stridsstyrka. När du ger dig in i turordningsbaserade strider lär du dig hur du använder terrängen till din fördel. Olika typer av miljöer kommer att innebära andra effekter. Ändra din taktik för att kompensera för dessa förändringar. Varje strid är unik iKing’s Bounty II.

    Läs mer

    De bästa priserna för King's Bounty II

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Comments on King's Bounty II

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev