Eneba COM
 
 

Köp King's Bounty: Dark Side

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    King's Bounty: Dark Side är ett episkt äventyrsspel med taktiska turordningsbaserade strider och invecklade rollspelselement. För första gången i King's Bounty-serien bjuds spelarna in att ansluta sig till den mörka sidan och ta en spännande resa till andra sidan Teana, där de kommer att ge sig ut på en resa som aldrig förr. Det här spelet erbjuder något för alla spelnivåer och stilar; spelarna har möjlighet att välja sin karaktärs klass och ras - oavsett om det är en Orc-krigare, Demoness paladin eller Vampire mage. Valmöjligheterna är oändliga, vilket gör att varje spelare kan skapa en unik upplevelse som är skräddarsydd för dem.



    Varje karaktär har sitt eget unika följeslagarsystem som lägger till ytterligare en nivå av strategi som spelarna måste använda för att ta sig fram genom denna otroliga värld. Med nya stridskompanjoner, enheter, artefakter och rage-förmågor erbjuder King's Bounty: Dark Side många timmars underhållning med över 100 uppdrag på 15 fantastiska platser. De intrikata rollspelselementen erbjuder något för alla spelnivåer och stilar; varje karaktär har sitt eget följeslagarsystem som lägger till ytterligare en nivå av strategi. Från nya stridskompanjoner, enheter, artefakter och raseriförmågor - det finns ingen gräns för din utforskning. När din karaktär går vidare på vägen mot att bli den största ledaren någonsin kommer de att stöta på över 100 uppdrag på 15 fantastiska platser fyllda med både monster och dolda skatter.



    Med iögonfallande grafik och musik som ackompanjerar varje strid känns det här spelet som en egen minifilm när du besegrar fiender med vapen som knappt går att föreställa sig. Oavsett om det handlar om att kasta magiska trollformler eller strategiskt utrusta anpassade rustningar, ger King's Bounty: Dark Side spelarna något spännande att sätta tänderna i varje dag eller natt.

    Läs mer

    De bästa priserna för King's Bounty Dark Side

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om King's Bounty: Dark Side

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev