Eneba COM
 
 

Köp Gabriel Knight: Sins of the Fathers

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Övernaturliga krafter, gott och ont, har stått emot varandra sedan tidernas begynnelse. Gabriel Knight: Sins of the Fathers är ett klassiskt peka-och-klicka-äventyrsspel som placerar dig mitt i denna konflikt. Spelet placerar dig i Gabriel Knights skor, ägaren till en affär med sällsynta böcker i New Orleans som letar efter material för att skriva en roman. En serie mord som nyligen inträffat i staden kommer upp som den perfekta inspirationskällan för ditt nästa verk, och du fördjupar dig i detaljerna i utredningen med hjälp av Frank Mosley, din barndomsvän och den polisinspektör som ansvarar för fallet.



    Gabriel Knight: Sins of the Fathers är en mystisk berättelse som på ett oväntat sätt kopplar morden till din familjs förflutna. Inblandningen av övernaturliga krafter och en spännande handling full av vändningar och hemligheter att upptäcka gör spelet till en spännande upplevelse värd många timmar av din tid. När du går framåt i spelet måste du undersöka vissa händelser och lösa mysterier, och dina handlingar kommer att avgöra slutet på historien.



    Spelet följer det klassiska peka-och-klicka-mönstret från äventyr som The Secret of Monkey Island. Du kan välja karaktärer och föremål med markören och interagera med dem genom att välja flera kommandon från en meny.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gabriel Knight Sins of the Fathers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Gabriel Knight: Sins of the Fathers

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev