Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Legend of Zelda: Link's Awakening är ett actionäventyr och en remake av spelet från 1993 för Game Boy som behåller originaltitelns uppifrånperspektiv och spelupplägg, tillsammans med element från remastern Link's Awakening DX från 1998.



    Link har spolats i land på en mystisk ö med märkliga och färgglada invånare. För att fly från ön måste han samla magiska instrument över hela landet och väcka Wind Fish. Utforska en omgjord Koholint Island som troget har byggts om i en "retro-modern" konststil som är unik inom serien med leksaksliknande karaktärsdesign, dioramaliknande världar och tilt-shift-visualisering som påminner om originalspelets presentation på Game Boy.



    Kämpa mot fiender när du erövrar många fängelsehålor och avslöjar öns dolda hemligheter. Möt Super Mario-fiender som Goombas, Piranha Plants och fler, och interagera med unika lokalbefolkningen. När du klarar av fängelsehålor under huvudberättelsen kan du tjäna fängelsehålor (Chambers) för att skapa anpassningsbara fängelsehålor och sedan slutföra dem för att få belöningar. Tryck på kompatibla amiibofigurer för att tjäna fler Chambers och ytterligare Chambers under hela spelet i uppdaterade minispel, som flodvågorna, trendiga spel och fiske.



    The Legend of Zelda: Link's Awakening levererar en underbar blandning av utforskning av världen, pussellösning och välkända karaktärer som kommer att återuppväcka nostalgin bland fans av serien och låta dem uppleva ännu en gång ett av de bästa klassiska spelen för Game Boy.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Zelda Link's Awakening

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om The Legend of Zelda: Link's Awakening

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev