Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Legend of Zelda: Skyward Sword HD är Nintendo Switch-remake av det klassiska Wii-spelet i den långvariga spelserien Zelda. Spelet berättar ursprungssagan om Link och Zelda, och berättelsen drar in dig trots att det inte finns något röstskådespeleri. Som vi har kommit att förvänta oss av spelen i serien är det fullt av finurliga karaktärer, utmanande uppdrag, fantastiska landskap och svåra bossar.



    Precis som i originalet kan du i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD spela spelet med rörelsekontrollerna, eller joy-cons som de kallas för Nintendo Switch. Den typen av spelupplägg fick mycket beröm i originalspelet och gjorde striderna mot dina fiender mer utmanande och engagerande eftersom du inte bara behövde tänka på när du svingar ditt svärd utan också hur. Det kräver både skicklighet och övning, och om du svingar utan att tänka kommer vissa fiender att få övertaget över dig. Alla var inte ett fan, så den här gången kommer du att kunna välja om du vill använda den eller om du väljer att använda analoga kontroller för att styra din hjälte.



    Kartan i spelet är stor, och för att undvika att behöva spendera för mycket tid på att springa runt planlöst har du ett resesystem som låter dig enkelt förflytta dig till delar som du redan har upptäckt. Dungeonerna är mindre men ganska utmanande, och du måste använda dig av alla föremål som finns till ditt förfogande om du vill klara av dem. Ta ditt svärd och kämpa för att rädda prinsessan och världen ännu en gång!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Zelda Skyward Sword HD

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

    Perrino12
    Perrino12
    2022 guov 5 11:13 dlcompare.es
    Maravilloso, sin duda uno de los mejores de la saga, el único problema es el precio tan elevado siendo un port
    Underbart, utan tvekan en av de bästa i sagan, det enda problemet är det höga priset för att vara en port.
    Jail
    Jail
    2021 skáb 30 19:13 dlcompare.fr
    Vraiment hâte de pouvoir l'essayer, il a l'air vraiment bien !
    Jag ser verkligen fram emot att prova den, den ser riktigt bra ut!
    NVidioso17
    NVidioso17
    2021 skáb 22 23:36 dlcompare.es
    La saga Zelda me tiene enamorado desde pequeño, no hay ninguno que no me guste. Aunque muchos parezcan iguales, la experiencia es totalmente distinta. Imposible que uno de ellos te decepcione.
    Jag har varit förälskad i Zelda-sagan sedan jag var liten, och det finns inte ett enda spel jag inte gillar. Även om många av dem ser likadana ut, är upplevelsen helt annorlunda. Det är omöjligt att någon av dem gör dig besviken.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev