Instant Gaming EU
 
 

Köp Fairy Fencer F: Advent Dark Force

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fairy Fencer F: Advent Dark Force är ett rollspel som utvecklats av Idea Factory och lokaliserats för västvärlden av NIS America. Det är en direkt uppföljare till Fairy Fencer F från 2013 och följer två nya huvudpersoner - Fang och Tiara - när de utforskar sitt himmelska hem Fencershire.



    Handlingen i Fairy Fencer F: Advent Dark Force fokuserar på två mäktiga varelser som kallas gudinnor och som har varit instängda i vapen som kallas furies ända sedan de kom överens om att ingen av dem skulle segra över den andra. Ödet vill att spelarna ska ta kontroll över Fang, den enda människan som kan hantera dessa magiska svärd. Genom att samla tillräckligt med kraft från dem kan han befria gudarna från deras eviga fängelse och hjälpa till att återställa balansen mellan gott och ont. Spelmässigt introducerar detta turordningsbaserade taktiska RPG många system från sin föregångare samtidigt som det introducerar många ytterligare funktioner som ger mer djup till stridsmöten som konfigurerbara vapenkombinationer eller speciella kameralägen som används för att bedöma avstånd mellan stridande under stridssekvenser. Dessutom måste spelarna strategiskt hantera sina lagformationer före varje strid för att se till att fienderna inte kan övermanna dem enbart genom antal eller misslyckas på grund av terräng som blockerar värdefulla resurser som föremål eller läkningsplatser som finns i spelets miljöer.



    På det hela taget är Fairy Fencer F: Advent Dark Force en helt unik och uppslukande spelupplevelse som erbjuder spelare av alla slag otaliga timmar av actionfylld underhållning med detaljerad grafik och ett imponerande soundtrack som matchar. Med ett brett utbud av förmågor och många fiender att besegra kommer spelarna säkert att finna mycket nöje i denna fantastiska titel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fairy Fencer F Advent Dark Force

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Fairy Fencer F: Advent Dark Force

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev