Instant Gaming EU
 
 

Köp Mega Man Legacy Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Mega Man Legacy Collection är en otrolig samling av den klassiska Mega Man-serien, utvecklad och släppt av Capcom. Samlingen innehåller alla sex titlar från originalserien - Mega Man, Mega Man 2, Mega Man 3, Mega Man 4, Mega Man 5 och Mega Man 6 - omgjorda i HD och presenterade med moderniserade funktioner som leaderboards, utmaningslägen och spartillstånd.



    Sammanställningen innehåller också ett museiläge som ger spelarna tillgång till konstgallerier, en musikspelare med över 50 låtar från franchisens historia samt intervjuer med utvecklare om deras erfarenhet av att skapa den älskade serien.



    Spelet i samlingen är precis som det var när dessa klassiska spel först släpptes - spelarna springer, hoppar och skjuter sig igenom utmanande nivåer fyllda av fiender och hinder. Varje spel kan slås på eller av individuellt för att möjliggöra mer flexibla spelupplevelser.



    Mega Man Legacy Collection ger en autentisk återskapande av en älskad franchise tillsammans med uppdaterade funktioner som ger enkel tillgång till dess innehåll. Med sitt breda utbud av klassiska titlar som återskapats i högkvalitativ grafik - är det säkert ett måste för fans av retrospel!

    Läs mer

    De bästa priserna för Mega Man Legacy Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Mega Man Legacy Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev