Eneba COM
 
 

Köp Adam's Venture: Origins

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Adam's Venture: Origins är ett spännande äventyrsspel som tar spelaren med på en resa genom 1920-talet. Spelarna tar plats i Adam Ventures skor, en orädd upptäcktsresande, när han ger sig ut på ett uppdrag att lösa mysterierna kring sin senaste upptäckt. Mot en bakgrund av fantastiska landskap och ikoniska landmärken kommer spelarna att ge sig ut på en resa som sätter deras intelligens, mod och problemlösningsförmåga på prov.



    Spelet har en fantastisk grafik som förflyttar spelarna tillbaka till äventyrets gyllene era. Från Egyptens höga pyramider till Europas livliga städer presenterar Adam's Venture: Origins en värld som kryllar av historia, kultur och intriger. Spelarna kommer att möta en mängd olika karaktärer, var och en med sin egen agenda, när de navigerar i en värld som är lika farlig som den är vacker. Oavsett om det handlar om att navigera genom förrädiska gravar eller undvika kulor i en höghastighetsjakt måste spelarna vara på tårna om de ska lyckas.



    På det hela taget är Adam's Venture: Origins ett spel som garanterat kommer att fängsla spelare i alla åldrar. Med en engagerande berättelse, utmanande pussel och fantastisk grafik är det ett måste för alla som älskar äventyrsspel. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare i genren är Adam's Venture: Origins en upplevelse som du inte får missa. Så ta din ryggsäck och gör dig redo för ditt livs äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Adam's Venture Origins

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Adam's Venture: Origins

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev