Instant Gaming EU
 
 

Köp Hollow Knight

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hollow Knight är ett episkt äventyr som tar dig till det bortglömda kungariket, en enorm underjordisk labyrint av tunnlar och grottor som ligger djupt begravda under staden Dirtmouth. Du, Hollow Knight, är en gåtfull krigare som ska lösa alla dess mysterier. Många har dragits till denna underjordiska plats i jakt på ära och rikedomar, men du kommer att vara den som besegrar ondskan som finns i fängelsehålans djup.



    Hollow Knight är ett klassiskt sidscrollande action- och plattformsspel i 2D med vacker handritad grafik. Det är ett äventyr som låter dig utforska det gamla ruinerade insektsriket Hallonest och utkämpa episka strider mot bisarra bestar av alla slag. Du börjar din resa med ett svärd men du kommer att få styrka, snabbhet och färdigheter under äventyret. Du måste också behärska att rusa och undvika under striderna om du vill överleva den här farliga resan till Hallownests djup.



    Ett intimt och spöklikt soundtrack komponerat av Christopher Larkin är den perfekta avslutningen på det här episka äventyret som låter dig uppleva sorgen över en majestätisk civilisation som gått under.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hollow Knight

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Hollow Knight

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev