Instant Gaming EU
 
 

Köp Hollow Knight: Silksong

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Hollow Knight: Silksong är ett kommande metroidvania action-äventyrspel som utvecklas och publiceras av Team Cherry för PC och Nintendo Switch.



      Hollow Knight: Silksong är uppföljaren till Hollow Knight med Hornet som spelbar karaktär. Som Hornet, prinsessans beskyddare av Hallownest, måste du resa genom ett helt nytt rike som styrs av silke och sång. Du fångades och fördes till detta okända land och måste slåss mot fiender och lösa mysterier när du beger dig upp på en dödlig pilgrimsfärd till rikets topp för att ta reda på varför du fördes till detta rike. Lös uråldriga mysterier och leta efter skatter när du kämpar mot enorma horder av insekter och odjur med nya dödliga rörelser och avslöjar uråldriga hemligheter som är knutna till din natur och ditt förflutna. Skapa verktyg för att utöka din arsenal av vapen och fällor. Ställ dig inför över 150 helt nya fiender! Odjur och jägare, lönnmördare och kungar, monster och riddare och när du har avslutat spelet kan du försöka igen i det helt nya läget Silk Soul.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Hollow Knight Silksong ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Hollow Knight: Silksong-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Hollow Knight: Silksong:s kategori : Action.

      Kommentarer om Hollow Knight: Silksong

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev