Instant Gaming EU
 
 

Köp DARK SOULS III - The Ringed City

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    DARK SOULS III - The Ringed City är det andra av två nedladdningsbara innehållspaket (DLC) för actionrollspelet Dark Souls III från 2016. Det är ett spännande och uppslukande videospel som utspelar sig i det dimhöljda universumet "Soulsborne". Det episka äventyret skickar spelarna tillbaka till den dödsdömda staden Londor, där allt inte är som det verkar. Spelarna kommer att färdas genom ett mörkt och mystiskt landskap fyllt av faror när de söker efter dess hemligheter och samtidigt slåss mot horder av fruktansvärda fiender.



    Spelarna kan förvänta sig att kastas in i spännande stridsscenarier mot övernaturliga fiender som kräver strategisk användning av vapen, trollformler, sköldskydd, noggrann utforskning och planeringstaktik. Dessutom kan varje beslut som fattas i dessa liv-eller-död-situationer innebära framgång eller misslyckande för den som är modig nog att anta denna utmaning. På sin resa måste spelarna samla dyrbara själar genom att döda både mänskliga och djuriska motståndare för att avslöja dolda sanningar om den sönderfallande världens förbannade öde. DARK SOULS III - The Ringed City Spelet innehåller en mängd olika områden, från fridfulla ängar som döljer dödliga förbannelser under sin lugna fasad; stora avgrunder fulla av hungriga gargoyler som bevakar varje steg du tar; labyrintiska ruiner fyllda med förrädiska fällor bevakade av monstruösa varelser; slammiga kloaker där ingen kan höra dig skrika efter hjälp; och mycket mer.



    I slutändan är DARK SOULS III - The Ringed City ett oförglömligt spel fullt av intensiva utmaningar som kommer att testa varje spelares mod. Det ger en unik och unikt givande upplevelse för alla som är modiga nog att ta sig an denna oförlåtande värld. Det kommer garanterat att bjuda på timmar av roliga och tuffa strider när spelarna utforskar de hemligheter som väntar i Londors dimhöljda land.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Dark Souls 3

    De bästa priserna för DARK SOULS 3 The Ringed City

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om DARK SOULS III - The Ringed City

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev