BG PPC IG EN
 
 

Köp Dark Souls - Prepare to Die Edition

 • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Dark Souls är ett fantastiskt rollspel med heroisk fantasi och action från den japanska utvecklaren From Software och utgivet av Namco Bandai. Spelet släpptes först endast till konsol, men fans runt om i världen bad om en PC-version och deras begäran blev tillgodosedd. PC-versionen, känd som Dark Souls: Prepare to Die Edition, innehåller nytt innehåll som inte släppts på konsoler och inkluderar DLC:n Artorias of the Abyss samt nya bossar, fiender, NPC:er, rustningar, vapen och trollformler.

  Det här spelet är känt för att vara extremt svårt och utmanande. Handlingen i detta dungeon crawling-spel är ganska enkel: i en värld som invaderats av ondska spelar du som en odöd som ännu inte har förvandlats till Hollow. En gammal profetia hävdar att en dag kommer en utvald Undead att förändra världen. Efter att du lyckats döda en enorm demon kan den utvalde vara du.

  Läs mer

  De bästa priserna för Dark Souls - Prepare to Die Edition

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Kommentarer om Dark Souls - Prepare to Die Edition

  jose alejandro cardenas luyo
  jose alejandro cardenas luyo
  2018 cuo 19 05:16 dlcompare.es
  de que pais es esta pagina?
  Vilket land är denna sida från?
  Utsuky
  Utsuky
  2017 borg 12 11:17 dlcompare.fr
  Si tu critique le scénario sur ça c'est que tu ne sais vraiment rien de la profondeur du truc x) De plus ils tiennent bien a montré dans les dark souls que nous ne somme qu'un parmis plusieurs autres qui on essayé avant nous et reussi , les autres joueur en sommes.
  Om du kritiserar scenariot på grund av detta vet du verkligen ingenting om hur djupt det är x) Jag är säker på att du kommer att tycka att det är en bra idé att ta en titt på spelet och se om det är en bra idé att ta en titt på spelet.
  Omfg...
  Omfg...
  2012 golg 10 12:29 dlcompare.fr
  Non mais mec , on juge pas TOUT LE TEMPS un RPG sur son scénario , ce qui fait le charme de Dark Souls c'est le challenge qui en découle et le nombre de scènes épiques , si tu te fixes à ça tu risques de passer à côté de milliers de bon jeux...
  Du kan inte bedöma ett rollspel ALLTID på dess handling, det som gör Dark Souls så bra är utmaningen och antalet episka scener, om du fokuserar på det kommer du att missa tusentals bra spel...
  MOI
  MOI
  2012 čakč 6 06:57 dlcompare.fr
  Un rpg ou on est l élu? Ca c'est vraiment original ! Mais ou vont t ils chercher des idées pareilles !! Le scénariste devrait avoir le prix nobel a tout le moins !!
  Ett spel där du är den utvalda? Det är verkligen originellt! Men var ska de leta efter sådana idéer? Manusförfattaren borde åtminstone få nobelpriset!
  • Teknisk information

  • Kategorier : Rollspel
  • Utgivare : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Utvecklare : FromSoftware
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2012 borgemánnu 24
  • Systemkrav
  • Åldersklassificering
  • PEGI 16
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev