Eneba COM
 
 

Köp Cities: Skylines - Mass Transit

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Mass Transit är den fjärde DLC-expansionen för Cities: Skylines. Denna DLC introducerar en rad nya alternativ för spelare som vill skapa den perfekta staden. Med den här utgåvan kan spelarna nu skapa sina egna masstransportsystem som hjälper till att transportera medborgarna över hela staden på ett effektivt sätt. Spelet innehåller också intressanta sätt för spelarna att anpassa och utveckla den mark de kontrollerar, till exempel färjerutter mellan städer eller linbanor över berg och floder; dessa tillägg gör det till en unik spelupplevelse jämfört med andra stadsbyggnadsspel på marknaden.



    Hjärtat i Cities: Skylines - Mass Transit är den robusta systembyggaren för kollektivtrafik som låter spelarna sätta upp busshållplatser längs vägarna eller bygga upphöjda tågstationer som kan ligga över eller under marknivå med underjordiska tunnelbanelinjer som förbinder dem som vener som löper genom din simulerade metropol. Samtidigt rullar spårvagnar runt och sopar upp passagerare vart de än går. Utöver denna redan imponerande lista över funktioner får användarna tillgång till fantastiska verktyg som tidtabeller som visar hur ofta bussar/tåg anländer till vissa hållplatser, tidtabeller för varje rutt så att du kan planera när resor ska börja/sluta under olika tider på dagen, och ännu fler mikrohanteringsalternativ som att designa dina egna unika bussrutter.



    Sammantaget är Cities: Skylines - Mass Transit en otroligt detaljerad och expansiv DLC-expansion som ger spelarna möjlighet att verkligen fördjupa sig i att skapa sin perfekta stad. Med en mängd olika transportsystem till sitt förfogande kan spelarna skapa det ultimata kollektivtrafiknätverket för sin stad och samtidigt ta hänsyn till olika faktorer som trafikflöden, terrängtyper och till och med vädermönster. Om du letar efter en verkligt specialiserad upplevelse som erbjuder massor av anpassningsverktyg och alternativ för att skapa din egen utopi behöver du inte leta längre än Cities: Skylines - Mass Transit.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Mass Transit

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Mass Transit

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev