Instant Gaming EU
 
 

Köp Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr är ett actionrollspel som bygger på Games Workshop¡s miniatyrspel. Det är ett episkt äventyr som sätter dig i rollen som en agent för Imperiet, en inkvisitor, den viktigaste myndigheten när det gäller att pùrrga kaosets korruption från universum i det 41:a årtusendet. Spelet har ett universum med en öppen värld full av uppdrag som du kan slutföra i en berättande kampanj som följer en spännande historia.



    Du kan välja mellan tre olika karaktärer för att utforska Caligari Sector i galaxens utkant. Psyken använder sig av krafter som tagits från disformiteten genom kejsarens nåd för att bränna och decimera horder av fiender med renande eld. Korsriddaren är ett bepansrat kraftpaket som kan krossa fiender i närstrid eller släppa loss ett regn av projektiler på kättarna med välsignade vapen. Slutligen är lönnmördaren en dödlig bakhållare som kan skjuta ner de mäktigaste fienderna på avstånd eller gå in för att ge ett snabbt slutligt slag innan offret inser att det är för sent att fly. Var och en av dem har en bred arsenal av vapen och krafter till sitt förfogande, och du kommer att kunna förbättra deras kapacitet med den utrustning du hittar under dina uppdrag. Du kommer att upptäcka blåkopior och bärgningsmaterial för att tillverka kraftfulla vapen som du behöver för att möta de tuffaste bossarna.



    Du kommer att stöta på många olika fraktioner i Caligari Sector, och det är upp till dig att bestämma hur du ska närma dig dem. Dina beslut kommer att påverka berättelsen och kan öppna speciella uppdrag för dig när du utforskar de yttersta delarna av sektorn.



    Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr är en Diablo-liknande strategi för universumet i det mörka millenniet, med massor av action och oändliga horder av fiender att besegra medan du förbättrar din karaktärsbyggnad och utrustning. Det innehåller också kooperativt flerspelarläge för upp till fyra personer och ett tarotkortssystem som låter dig ändra svårighetsgraden på uppdragen hur du vill för att få ytterligare belöningar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev