Instant Gaming EU
 
 

Köp The Incredible Adventures of Van Helsing III

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Incredible Adventures of Van Helsing III är ett spännande actionrollspel som utspelar sig i ett alternativt Östeuropa på 1800-talet. Det är den tredje och sista delen i den populära Van Helsing-serien som utvecklats av NeocoreGames.



    The Incredible Adventures of Van Helsing III följer äventyren av Van Helsing, en mystisk figur som måste kämpa mot övernaturliga krafter för att skydda frihetsälskande medborgare från förtryck. Han slår sig samman med Lady Katarina, hans spöklika följeslagare, när de reser genom Borgovia i sitt sökande efter rättvisa. På vägen möter de allierade och motståndare som kommer att forma deras resa - och i slutändan avgöra deras öde - när de börjar avslöja en konspiration som hotar hela mänskligheten. Spelarna kommer att uppleva intensiva hack N slash-krig när de tar sig an horder av fiender, allt från varulvar och vampyrer till märkliga varelser från en annan dimension, samtidigt som de utforskar enorma miljöer fulla av hemligheter som väntar på att grävas upp. Spelare kan anpassa sina karaktärer genom att välja en av fyra olika karaktärsklasser: Thaumaturge - magisk trollkonstnär; Ockultist - besvärjningsmästare; Phantasmist - vapenspecialist eller Hexenring - expert på avstötning, alla med unika förmågor och attribut som gör att spelarna kan bygga riktigt kraftfulla hjältar som är skräddarsydda för dem.



    The Incredible Adventures of Van Helsing III är ett spännande och uppslukande spel för alla spelare som vill ha en spännande, actionfylld upplevelse. Med sin fängslande berättelse, intensiva strider och en myriad av alternativ för karaktärsanpassning kommer det garanterat att ge många timmars underhållning.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Incredible Adventures of Van Helsing III

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om The Incredible Adventures of Van Helsing III

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev