Eneba COM
 
 

Köp The Incredible Adventures of Van Helsing 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Incredible Adventures of Van Helsing 2 är ett spännande action-RPG-spel som tar med spelaren på ett äventyr genom mörka och dystra länder fyllda av monster, spöken och ghouls. I det här spelet spelar du som sonen till den legendariske vampyrjägaren Abraham Van Helsing som har satt sig för att hämnas sin fars död. Du kämpar dig igenom horder av fiender samtidigt som du samlar kraftfulla färdigheter och föremål för att besegra de onda krafter som hotar din värld.



    Även om det förstaIncredible Adventures of Van Helsing inte var ett dåligt spel hade det allvarliga tekniska problem som begränsade det. Dessa problem har sedan dess lösts och Neocore Games, spelets utvecklare, verkar ha lärt sig mycket under processen. The Incredible Adventures of Van Helsing 2 gör det som en uppföljare är känd för och förbättrar det centrala konceptet Van Helsing samtidigt som det lägger till tillräckligt med innehåll för att motivera en uppföljare.



    The Incredible Adventures of Van Helsing 2 erbjuder spelarna intensiva strider med massor av anpassningsmöjligheter för karaktärer och vapen. Spelare kan välja mellan över 50 vapentyper, från svärd till pistoler, för att kämpa sig igenom fiendens möten. Spelet erbjuder också över 80 unika uppgraderingar av färdigheter som gör att spelarna kan anpassa sin karaktärs förmågor efter sin spelstil.



    Dessutom ger The Incredible Adventures of Van Helsing 2 spelarna timmar efter timmar av innehåll genom sitt expansiva berättelseläge och olika sidouppdrag som ger belöningar som guld eller sällsynta föremål när de avslutas framgångsrikt. Spelare kommer också att ha tillgång till flerspelarlägen online där de kan slå sig ihop med vänner eller främlingar för att klara av svåra raider eller utforska mystiska fängelsehålor tillsammans.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Incredible Adventures of Van Helsing 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Incredible Adventures of Van Helsing 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev