Instant Gaming EU
 
 

Köp One Piece: Unlimited World Red

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    One Piece: Unlimited World Red är ett action-äventyrs hack-and-slash-spel utvecklat av Ganbarion och utgivet av Bandai Namco. Det är baserat på den populära mangaserien One Piece och följer halmhatspiraternas äventyr när de reser runt i världen på jakt efter äventyr.



    I det här spelet kan spelarna utforska en öppen värld fylld av dolda hemligheter och mysterier. Huvudhistorien innehåller uppdrag som utmanar spelarna att kämpa sig igenom horder av fiender, lösa pussel och hitta sällsynta byten. Dessutom kan spelarna delta i olika sidoaktiviteter som fiske eller samla material för att uppgradera sin utrustning.



    One Piece: Unlimited World Red erbjuder också en mängd olika karaktärer att välja mellan, alla med unika förmågor och specialattacker. Spelare kan slå sig samman med andra pirater online, vilket gör att de kan kombinera drag och göra kraftfulla kombinationer. Dessutom finns det olika minispel tillgängliga som tävlingar, fånga flaggan och mycket mer!



    Med sin livliga grafik, energiska soundtrack och spännande spelupplevelse ger One Piece: Unlimited World Red timmar av underhållning för fans av One Piece-serien!

    Läs mer

    De bästa priserna för One Piece Unlimited World Red

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om One Piece: Unlimited World Red

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev