Eneba COM
 
 

Köp One Piece World Seeker

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    One Piece: World Seeker är ett kommande action- och äventyrsvideospel baserat på den mycket uppmärksammade manga och anime-serien One Piece. Spelet utvecklas av Ganbarion och publiceras av Bandai Namco Entertainment. Det kommer att vara det första videospelet i serien med en öppen värld. Flera karaktärer kommer att ingå i spelet, som hela Straw Hat-gänget, Akainu, Tashigi, Smoker, Sabo, Rob Lucci och Ichiji, Niji och Yonji från Germa 66.



    Olika talanger deltog i utvecklingen av spelet, som One Piece animeproducent Hiroki Koyama från Toei Animation, One Piece media supervisor Suguru Sugita från Shueisha, One Piece game supervisor Yuji Suzuki från Shueisha och One Piece game producer Koji Nakajima från Bandai Namco Entertainment.



    One Piece: World Seeker sätter spelarna i rollen som Monkey D. Luffy från en tredjepersonsperspektiv. Spelet utspelar sig på "Jail Island", som ligger i den nya världen. Spelaren får uppleva en episk historia och utkämpa skärmytslingar i en öppen världsmiljö som kan utforskas fritt.



    Spelets stridssystem har inslag av stealth och Luffy kommer att kunna använda Observation Haki för att se motståndare genom väggarna. Det finns flera stridstekniker från animefilmen som finns med i spelet också, som Luffys Gum-Gum-förmågor.

    Läs mer

    De bästa priserna för One Piece World Seeker

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om One Piece World Seeker

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev