Instant Gaming EU
 
 

Köp Bully: Scholarship Edition

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bully: Scholarship Edition är ett action-äventyrsspel som utvecklats av Rockstar Vancouver. Spelet utspelar sig på den fiktiva skolan Bullworth Academy i New England och följer huvudpersonen Jimmy Hopkins när han tar sig fram i hierarkin bland skolans klickar och skapar problem bland dem.



    Spelet innehåller klassisk sandlådeutforskning med en blandning av närstrid, skjutning och andra aktiviteter som att gå på lektioner, slutföra uppdrag och låsa upp minispel. Spelare kan också samla föremål för att anpassa sin karaktärs utseende och delta i olika andra aktiviteter som basket och skateboarding.



    Dessutom kan spelarna använda speciella förmågor som kallas "Pranks" som ger kraftfulla och unika taktiker under strider eller busiga aktiviteter utanför strid. Det finns också många pussel utspridda i hela äventyret som måste lösas för att man ska kunna gå vidare.



    Bully: Scholarship Edition Innehåller även förbättrad grafik för HD-skärmar, stöd för bredbildsskärmar, prestationer/troféer och ytterligare uppdrag som inte finns i originalutgåvorna. Med sina intensiva actionsekvenser och sitt breda utbud av aktiviteter att utforska kommer Bully: Scholarship Edition garanterat att ge dig många timmars underhållning!

    Läs mer

    De bästa priserna för Bully Scholarship Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner på Rockstar Social Club.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Bully: Scholarship Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev