Eneba COM
 
 

Köp Crusader Kings II: Holy Fury

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Crusader Kings II: Holy Fury är en DLC för det stora strategispelet Crusader Kings II, utvecklat av Paradox Development Studio och utgivet av Paradox Interactive. Denna expansion lägger till många spännande funktioner till spelet, såsom nya sätt att spela med religion, så att spelare kan expandera sina imperier med Renovatio Imperii mekanik och dyka in i intensiva strider med hjälp av kraftfulla nya vapen. Dessutom kommer fysiska gudar att dyka upp i spelet med gudomliga krafter.



    Huvudfokus för Crusader Kings II: Holy Fury är de grundläggande förbättringarna av religiösa system som har fått en fullständig översyn. De hedniska religionerna får särskild uppmärksamhet vilket ger dem fler chanser att öppna upp sig, som att delta i korståg eller inkvisitioner mot andra religioner för att konvertera dem till din tro och samtidigt skydda dina egna religiösa gränser från yttre inflytande. Dessutom kan spelare nu få tillgång till speciella händelser som exkommunikation av kättare eller få bonusar från pilgrimsfärder - så att du kan stärka din tro och ge fördelar till hela din nation. En av de största skillnaderna mellan Crusader Kings II: Holy Fury och dess föregångare är hur spelarna kan utforska olika världar som skapats med hjälp av slumpgeneratorteknik, vilket ger varje spelare en unik spelupplevelse och överlag förbättrad realism när de interagerar med AI-karaktärer inom sin regions gränser. Kartläggningen har också förbättrats så att spelarna kan utforska den stora kartan smidigare när de spelar i kampanjen.



    Från denna DLC är det tydligt att Crusader Kings II: Holy Fury har drivit på ytterligare för att skapa en uppslukande och realistisk spelupplevelse för riktiga strategispelare överallt. Med en mängd nya funktioner och mekaniker, tillsammans med befintligt innehåll från sina föregångare, kommer Crusader Kings II: Holy Fury att låta spelarna vara kreativa och utforska sin värld djupare än någonsin tidigare. Det kommer garanterat att hålla spelarna sysselsatta i månader i sträck.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Crusader Kings 2

    De bästa priserna för Crusader Kings 2 Holy Fury

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Crusader Kings II: Holy Fury

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Crusader Kings 2 Holy Fury
    • Kategorier : Rollspel , Simulering , Strategi
    • Utgivare : Paradox interactive
    • Utvecklare : Paradox Development Studio
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2018 skábmamánnu 13
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev