Instant Gaming EU
 
 

Köp Farmer's Dynasty

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Farmer's Dynasty är ett spel som blandar rollspel och simulering för att ge den mest autentiska och uppslukande lantbruksupplevelsen. I Farmer's Dynasty återvänder du till din gamla familjegård, trött från ditt liv i staden och ivrig att starta ett nytt liv bort från stressen i ditt tidigare liv. Ditt nya mål är att bygga upp gården igen och starta din egen dynasti av jordbrukare samtidigt som du återupplever din gamla tid på den plats där du växte upp är ditt nya mål.



    Du kommer att börja reparera gården och renovera den med hjälp av olika verktyg och material. När du väl har ett lämpligt hem kan du inreda det efter eget tycke och smak och fortsätta med de andra anläggningarna där allt arbete utförs, innan du beger dig till skördefälten som du måste förvalta. Naturligtvis är dina resurser inte obegränsade och du måste hantera gårdens ekonomi och produktion också. Från traktorer till jordbruksmaskiner, all utrustning som du behöver måste du köpa för dina har-örade pengar.



    Men Farmer's Dynasty är mer än en jordbrukssimulator, och du kommer också att kunna interagera socialt med dina kamrater i en omfattande öppen värld och samla sociala poäng. Förr eller senare kommer du att hitta någon som delar dina intressen och bilda en familj som kommer att fortsätta med ditt arv.



    Från att plantera till att ta hand om grödor och djur, skörda och sälja dina produkter måste du göra allt arbete på gården, men om du lyckas hitta en balans mellan det hårda arbetet på gården och fritiden som du kan använda för att njuta av olika aktiviteter som fiske eller camping, kommer du säkert att ha en fantastisk tid när ditt liv fortskrider i Farmer's Dynasty.

    Läs mer

    De bästa priserna för Farmer's Dynasty

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Farmer's Dynasty

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev