Eneba COM
 
 

Köp Far Cry: New Dawn

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Far Cry: New Dawn är ett action- och äventyrsspel som utvecklas och publiceras av Ubisoft. Det utspelar sig i ett postapokalyptiskt område, Hope County, Montana, där du måste bygga din egen hemmabas för att konfrontera Highwaymen, ett gäng brutala banditer som terroriserar området och deras brutala ledare, tvillingarna.



    Precis som sin föregångare är Far Cry: New Dawn ett action-äventyrsbaserat förstapersonsskjutspel som utspelar sig i en öppen värld. Spelarna är fria att utforska landet till fots eller med ett fordon. Spelet använder en omarbetad version av Far Cry 5:s karta. Vissa områden på kartan är fortfarande otillgängliga, men det finns nya områden som har blivit tillgängliga för spelaren.



    Även om du antar rollen som en ny karaktär i Far Cry: New Dawn, eftersom handlingen utspelar sig sjutton år efter händelserna i Far Cry 5, kan du komma att se några bekanta ansikten. Du kommer att vara den enda som kan sätta stopp för Highwaymens brutala verksamhet och därmed bringa lite förnuft till ett territorium som försöker börja återhämta sig från en kärnvapenincident.



    Medan du kämpar mot banditerna kommer du att kunna angripa deras utposter och ockupera dem för att producera resurser, men om du lämnar dem ifred kommer de att befästa dem igen, vilket gör det ännu svårare att plundra. Det kommer också att vara möjligt att anlita legosoldater eller till och med djur för att hjälpa dig, liksom att uppgradera dina vapen och anpassa dina fordon. Du kommer också att resa utanför Montana på expeditioner för att samla in extra resurser.



    Far Cry: New Dawn är en actionfylld titel som ger serien en postapokalyptisk nyans. Det är ett gediget FPS som behåller de bästa egenskaperna från sina föregångare, men med nya tillägg som kryddar ditt spelande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Far Cry: New Dawn

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Far Cry: New Dawn

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev