Eneba COM
 
 

Köp Far Cry 4

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Far Cry 4 är ett spel med en öppen värld som erbjuder spelarna en uppslukande upplevelse i det fantastiska och farliga Himalayalandskapet. Spelet är en perfekt blandning av action, äventyr och utforskning och kommer garanterat att glädja både fans av Far Cry-serien och nykomlingar.



    En av de utmärkande egenskaperna hos spelet är dess underbara och levande öppna värld som är full av faror, med en mängd olika varelser som tigrar och noshörningar som väntar på att ta dig. Spelvärlden är enorm och full av gömda skatter, med en mängd olika utmaningar och mål utspridda överallt.



    Spelarna tar på sig rollen som Ajay Ghale, en ung man som återvänder till sitt hemland för att konfrontera en despotisk kung, Pagan Min. På vägen kommer de att interagera med många karaktärer, delta i spännande uppdrag och göra val som kommer att forma spelets berättelse och slut.



    Spelet har också ett omfattande utbud av vapen och fordon som spelarna kan använda, vilket gör att de kan ta sig an fiender på det sätt de vill. Dessutom kan spelarna även slå sig ihop med en vän i co-op-läge, vilket ger möjlighet till ännu mer utforskning och actionfyllda äventyr.



    På det hela taget ärFar Cry 4 ett otroligt spel som bjuder på många timmars skoj, äventyr och spänning i en fantastisk öppen värld. Med sin vackra grafik, spännande spelupplevelse och engagerande berättelse är det ett måste för alla som älskar actionspel och förstapersonsskjutare. Så ta dina vapen, hoppa på en fyrhjuling och gör dig redo för en spännande resa till det farliga och vackra Himalaya i Far Cry 4.

    Läs mer

    De bästa priserna för Far Cry 4

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Far Cry 4

    carl
    carl
    2014 skáb 28 14:41 dlcompare.fr
    Dans l'édition de Far Cry 4 PS4 en version téléchargement, il est écrit " Only English Language ". Le jeu ne peut pas être en sous-titré français ?
    I nedladdningsutgåvan av Far Cry 4 PS4 står det "Only English Language". Spelet kan inte vara med franska undertexter?
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev