Eneba COM
 
 

Köp Far Cry 5

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är inte många serier som lyckas få en femte del utan en bra anledning. Du kan räkna Far Cry series bland dem, och det beror främst på att deras titlar innehåller en hel del innovation, en intressant historia, mycket frihet och ett stabilt spelande bland andra goda egenskaper. Detta är också fallet med Far Cry 5. Den här gången flyttar handlingen till Hope County, en fiktiv region i Montana där prästen Joseph Seed är ledare för The Project at Eden's Gate. Denna församling visar sig vara en militaristisk domedagskult vars medlemmar tror att sekten kommer att ge dem frälsning när "The Collapse" gör slut på världen. Med hjälp av sina syskon har Seed lyckats tvångskonvertera en stor del av invånarna och i praktiken tagit kontroll över Hope County. Edens Gates tvingande, våldsamma och manipulativa metoder har lett till en väpnad konflikt med de invånare som inte ingår i Edens Gate. Dessa har bildat ett slags motståndsrörelse som syftar till att ta tillbaka Hope County från Edens Gate och bli av med Seeds och deras inflytande en gång för alla. En specialstyrka har skickats till Hope County för att arrestera Joseph Seeds, och du kommer att ta på dig rollen som en sheriffassistent som är en del av den. När saker och ting går snett och några av dina kollegor dör måste du ta till andra medel för att sätta stopp för sekten. När det gäller spelet är Far Cry 5 ett förstapersonsskjutspel som utspelar sig i en öppen värld som använder sig av vissa system som använts i tidigare Far Cry-titlar, med ett "Guns for Hire"-system och ett "Fangs for Hire"-system som låter dig rekrytera lokalbefolkning respektive tama djur för att slåss tillsammans med dig. Spelet innehåller en hel del skjutvapen och sprängämnen, men det introducerar också ett större utbud av närstridsvapen än de som finns i tidigare titlar i serien. Spelet kommer också att innehålla Far Cry 5 Arcade, en gratis kartredigerare för spel som låter dig skapa och dela små kartor med mål för en spelare, två spelare i samarbete och flera spelare. Genom att slutföra dessa kommer spelarna att tjäna pengar och belöningar till huvudkampanjen. Om du lägger till den goda grafiken som genereras av Dunia Engine, ett flytande spel där frihet är kapital, och en solid kampanj med kooperativa flerspelaralternativ, är Far Cry 5 en värdig arvtagare till de tidigare Far Cry-spelen. Res till Montana och sätt stopp för Eden's Gate i Far Cry 5!

    Läs mer

    De bästa priserna för Far Cry 5

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Far Cry 5

    noburain
    noburain
    2022 ođđj 6 07:38 dlcompare.fr
    Que dire de ce Far Cry 5 ? l'univers est vraiment cool ont à l'impression d'y être ! d'être un véritable redneck. Le gameplay est très bon et fonctionne très bien. Le feeling des armes et des véhicules sont plaisant et variées. La pêche est une nouveauté de cet opus et qui s'intègre bien à l'univers sans être trop présente. l'IA est plutôt moyenne. Mais, dans sont ensemble, je conseil vivement ce Far Cry 5 même après toutes ces années.
    Vad kan jag säga om Far Cry 5? Universumet är riktigt häftigt, det känns som om du är där, som en riktig bondlurk. Spelet är mycket bra och fungerar mycket bra. Känslan av vapen och fordon är trevlig och varierad. Fisket är ett nytt inslag i detta verk och passar bra in i universumet utan att vara för närvarande. AI:n är ganska genomsnittlig. Men på det hela taget kan jag rekommendera Far Cry 5 även efter alla dessa år.
    WEASELBEE
    WEASELBEE
    2021 juov 17 07:36 dlcompare.de
    IMO the best Far Cry so far, although the story isn't really apparent and you get sidetracked easily. But for me; it's the gameplay.. the mechanics in this game are on point. I have around 150 hours on it and still playing it. New game + is worth a try, the outposts become even more fun and strategic if you wanna do it undetected >:)
    IMO det bästa Far Cry-spelet hittills, även om berättelsen inte riktigt är tydlig och man lätt hamnar på sidospår. Men för mig är det spelupplägget... mekaniken i det här spelet är perfekt. Jag har spelat omkring 150 timmar på det och spelar fortfarande. New game + är värt ett försök, utposterna blir ännu roligare och mer strategiska om du vill göra det oavsiktligt >:)
    Cedric
    Cedric
    2018 čakč 15 08:19 dlcompare.fr
    Far Cry 5 est juste magnifique! (que se soit au niveau du Gameplay ou encore graphiquement)
    Far Cry 5 är helt enkelt fantastiskt vackert! (vare sig det gäller spel eller grafik).
    David
    David
    2018 guov 25 09:29 dlcompare.de
    AMAZING! the game is simply amazing and a must buy for any playstation fan buy buy buy!
    Fantastiskt! spelet är helt enkelt fantastiskt och ett måste för alla playstation-fans, köp, köp, köp, köp!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev