Instant Gaming EU
 
 

Köp Rad Rodgers Radical Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rad Rogers: Radical Edition är ett action-plattformsspel som skapats för Nintendo Switch. Det är utvecklat av Slipgate Studio och utgivet gemensamt av HandyGames och 3D Realms. Rad Rogers: Radical Edition är inspirerat av bland annat Commander Keen, Jazz Jackrabbit, Conker och Ruff'n'Tubmle.



    Game Plot



    Rad är en typisk ung pojke som har för mycket tid över och spelar för många videospel. När han slumrar till efter en lång spelkväll vaknar han plötsligt upp och upptäcker att hans konsol slår på sig själv igen. Han sugs in i en virvel och befinner sig plötsligt i sitt eget videospelsäventyr. Han får sällskap av sin kompis Dusty, hans godhjärtade spelkonsol, och tillsammans genomkorsar och utforskar de en en gång så vacker djungel som nu är infekterad av korruption. Rad och Dusty måste rädda invånarna och försöka rädda Elder Tree och återställa det till sin rättmätiga roll som landets väktare.



    Features



    Vapen - Bolt Blaster med obegränsad ammunition, den är lätt att använda och har tillräckligt med eldkraft för att få jobbet gjort. Det finns också Phoenix Cannon, som skjuter ut eldiga fåglar som kan sätta fiender i brand när de flyger.

    Ljud och musik - Andrew Hultshults erfarenhet av musikaler och skrivande har gjort ljudet och musiken i Rad Rogers: Radical Edition mer än episkt.

    Klassiska Easter Eggs - Det finns svårfunna samlarobjekt och svårare att hitta hemliga rum i spelet. Det krävs oklanderliga färdigheter och precision för att hitta alla dessa föremål.



    What’s in the Radical Edition?




    • Spela mot dina vänner

    • Nya förmågor att låsa upp

    • Nya minispel

    • Nya nivåer

    • Nya hemligheter, olåsbara föremål och samlarobjekt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rad Rodgers Radical Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Rad Rodgers Radical Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev