Eneba COM
 
 

Köp Stunt Kite Party

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stunt Kite Party är ett spännande och familjevänligt spel för en spelare och flera spelare i samarbete, utvecklat av HandyGames. Det erbjuder en fängslande historia som kommer att hålla dig engagerad i timmar när du utforskar de olika spellägena, karaktärerna, platserna och anpassningsalternativen som finns tillgängliga för dig. Den fantastiska grafiken, musiken, animationen och det enkla spelet gör Stunt Kite Party till en glädje att uppleva för både vuxna och barn.



    Du kan spela med upp till fyra spelare online eller på distans via Remote Play Together. Om två av spelarna använder ett datortangentbord samtidigt har Stunt Kite Party ingen separation så att varje person kan se sin egen vy av spelplanen - perfekt för mysiga spelsessioner i soffan. Eller ta det online om du föredrar konkurrenskraftig eller kooperativ flerspelaraction. Förutom åtta anpassningsbara karaktärer finns det också tio spännande spellägen: Du kan tävla över drömmarnas terräng i drakar, samla in märkliga föremål, duellera mot andra hjältar med Power Ups, slåss mot episka bossar - välj bara ditt favoritläge från dag ett. Och de som letar efter mer variation kan välja mellan fyra olika platser som kommer med sina egna unika egenskaper som väderförhållanden eller terrängtyper som snöfält eller öknar fyllda med antika kolonner.



    Slutligen har Stunt Kite Party fullt stöd för gamepad för den ultimata spelupplevelsen. Så om du letar efter ett engagerande och roligt spel att spela tillsammans med vänner eller familj - så behöver du inte leta längre än till Stunt Kite Party.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stunt Kite Party

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Stunt Kite Party

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev