Eneba COM
 
 

Köp Jagged Alliance: Rage!

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Jagged Alliance: Rage! är ett intensivt turbaserat strategispel som utspelar sig i en fientlig djungelmiljö. Spelarna måste leda ett lag av legosoldater för att slutföra olika uppdrag och mål.



    Spelet fokuserar på taktisk strid - så att du kan använda landskapet och ditt lags specialförmågor för att få övertaget mot fiendens styrkor. Dessutom finns det gott om vapen och utrustning för extra nytta - som maskingevär, granater och mycket mer! Spelarna har tillgång till ett urval av karaktärer från Jagged Alliance-universumet - var och en erbjuder sina egna unika färdigheter och strategier för att ta ut alla hinder som står i deras väg!



    Grafiskt sett ser Jagged Alliance: Rage! fantastiskt ut - med realistisk grafik som verkligen framhäver den dystra atmosfären i djungeln. Spelets soundtrack är lika imponerande - med militaristiska låtar med symfoniska stråk för de mer intensiva stunderna!



    På det hela taget kommer Jagged Alliance: Rage! garanterat att få ditt blod att pumpa. Med sitt dynamiska stridssystem och sin engagerande berättelse - kommer det garanterat att ge många timmars strategiskt nöje för alla fans av serien!

    Läs mer

    De bästa priserna för Jagged Alliance Rage!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Jagged Alliance: Rage!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev