Instant Gaming EU
 
 

Köp Atomic Heart

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Atomic Heart äger rum i ett alternativt universum under styre av Sovjetunionen. Det är ett förstapersonsäventyrsspel där spelarna tar sig rollen som en specialagent. Spelare är alltid på utsikt för konstiga, monstruösa maskiner som patrullerar regionen de är i. Atomic Heart är fullmatat med action, och det kommer att hålla dig på helspänn från början till slutet av ditt uppdrag medan du kämpar för att överleva i den avbildade sovjetiska världen.



    Historievis utspelar sig Atomic Heart efter att en teknisk revolution skett. Robotar hologram, och internet är redan uppfunnet. Det finns kommunism, imperialism och erövrarna från väst hotar i utkanten av USSR:s territorier. Du kommer att kunna vara en KGB-agent som styr över att hitta anledningen bakom den plötsliga bristen på rapporter från anläggning 3826.

    Världen av Atomic Heart består av flera olika regioner, strukturer med flera nivåer, och övergivna underjordiska anläggningar. Fiender kan vara robotar, stridsfordon och andra maskiner som producerats i en fabrik. Robotarna i spelet verkar ha blivit oberäkneliga  och de kommer att gå i stridsläge när de aktiverats.



    Återupprätta fred och ordning och upptäck vad som hände i de nu övergivna anläggningarna av Atomic Heart. Den fängslande Sovjet-sci-fi-atmosfären i spelet kan vara ganska lockande men den kan även ge rysningar i ditt hjärta.

    Läs mer

    De bästa priserna för Atomic Heart

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Atomic Heart

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev