Atomic Heart visar upp sitt fotoläge

Atomic Heart visar upp sitt fotoläge

Vi har följt Atomic Heart ett tag och det är lite nedslående att det fortfarande inte har något officiellt releasedatum. Open world Rollspelet från Mudfish fick många spelares uppmärksamhet när det tillkännagavs för tre år sedan. Möjligheten att utforska ett postapokalyptiskt alternativt universum där den sovjetiska drömmen blev sann men sedan föll ner i ett fullständiga kaoset efter ett uppror av maskinerna, var ett intressant koncept för många människor.

 

 

I Atomic Heart är den sovjetiska anläggningen №3826 en utopi där saker har gått snett och du kommer att ha ansvaret för att eliminera alla spår av systemfel som har lett till morden på de otaliga människor som arbetade med detta projekt. Allt för att dölja olyckan från resten av världen. Naturligtvis, när du anländer till platsen, upptäcker du att maskinerna har gjort uppror mot sina skapare och platsen liknar en sorts nöjespark som förvandlas till ett slakteri. Snabb action, utforskning i öppen värld, resursinsamlings- och hantverkssystem samt hård strid är de mest relevanta funktionerna i Atomic Heart, ett spel som också gör att du kan förvandla nästan vad som helst till ett dödligt vapen tack vare de speciella egenskaperna i den polymer glove som du har.

Utvecklaren MudFish har nyligen släppt en ny video som visar upp fotoläget i Atomic Heart. Bland annat så visas den detaljerade grafiken i spelet i 4K och det är uppenbart att de lägger mycket ansträngning på att göra spelet till en spännande upplevelse.

 

 

Det enda stora frågetecknet som finns kvar kring Atomic Heart är dess lanseringsdatum. Det finns ingen officiell bekräftelse på det ännu, men med tanke på hur grafikens som vi kan se i videon, som är i spelet och i realtid, ser ut så är det mycket troligt att vi snart kommer att höra några nyheter om släppet.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev