Instant Gaming EU
 
 

Köp FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den tredje expansionen för Final Fantasy XIV ger en mängd nytt innehåll till Square Enix MMORPG. Den låter dig utforska The First, en döende värld som plågas av Primordial Light. Berättelsen utspelar sig i regionen Novrandt, där dina äventyr kommer att ta dig genom massor av uppdrag medan du utforskar detta okända land.



    Shadowbringers introducerar två nya jobb för spelarna. Gunbreaker är en stridsvagn som svingar en gunblade och bär plåtpansar. Han kan stå emot mycket skada samtidigt som han bestraffar sina fiender hårt. The Dancer är en disted DPS som använder kastvapen för att decimera fiender med kraftfulla attacker. Det finns två nya raser för spelarna att välja i expansionen också. Viera är ett smidigt och tillbakadragen folk från skogen med långa leporinöron. Hrothgar är ett våldsamt lejonliknande folk med ursprung i Ilsabard.



    När det gäller spelet höjer Shadowbringers nivåtaket i spelet till 80 och introducerar ett nytt "Trust"-system som låter dig utforska fängelsehålor tillsammans med välkända NPC:er. Stridsystemet har förnyats och nu har Tactical Points och Magic Points kombinerats till en enda resurs. Naturligtvis innehåller Shadowbringers också nya fängelsehålor för dig att utforska, totalt nio stycken, och två nya raider, YoRHa: Dark Apocalypse för 24 spelare och Eden för 8 spelare. Om hantverksfärdigheter är din grej utmanar expansionen dig med att återställa Ishgards heliga stol, en kolossal uppgift som kräver din hjälp som experthantverkare.



    Med massor av nya platser att upptäcka, nya djurstammar, nya primtal och en hel del nya överraskningar är FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers en expansion som du inte får missa.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Final Fantasy XIV

    De bästa priserna för FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

    Jeyou
    Jeyou
    2022 ođđj 27 13:56 dlcompare.fr
    Un des meilleurs, si ce n'est LE meilleur MMORPG auquels j'ai pu jouer.
    Ett av de bästa, om inte det bästa MMORPG jag någonsin spelat.
    Eneko Cazenave
    Eneko Cazenave
    2019 mies 25 10:50 dlcompare.fr
    Final fantasy XIV est un excellent MMORPG se basant sur l'univers de final fantasy
    Final fantasy XIV är ett utmärkt MMORPG som bygger på final fantasy-universumet.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev