Instant Gaming EU
 
 

Köp Two Point Hospital: Pebberley Island

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Two Point Hospital: Pebberly Island, en tropisk ö för miljonärer som är ute på jakt efter ön med den ökända och sägenomspunna källan till odödlighetsvattnet. Detta spel som utvecklats av Two Point Studios och publicerats av SEGA har 85 % positiva recensioner på Steam. Det säger dig att det här spelet är utomordentligt roligt.



    Deltidsutforskaren och den extrema bakteriefobin Wiggy Silverbottom är på en resa för att upptäcka hemligheterna för att få ett odödligt liv. Han är en sjukhusadministratör som föredrar det okonventionella, men han kommer att behöva din hjälp för att lyckas hitta det han söker. Spelarna kommer att utforska öns nya sevärdheter och upptäcka vad den innehåller. Ön har totalt tre sjukhus, flera nya sjukdomar, en rad tropiska prylar och många fler nyheter.



    Gameplay



    Börja din resa i Pebberly Reef, ett lugnt öparadis, och res sedan genom det outforskade landet i Overgrowth medan du letar efter ett botemedel mot en mängd olika sjukdomar. På den sista delen av din resa innan du låser upp nyckeln till evig ungdom måste du erövra Topless Mountain Summit.



    Spelet har trettiofyra nya sjukdomar; detta inkluderar tio helt nya visuella sjukdomar. En av dessa sjukdomar är Wanderlust, en tendens att resa runt i världen på jakt efter äventyr, oftast i form av riskfyllda aktiviteter som kan äventyra dig själv och andra. En annan av de nya sjukdomarna är Blank Look, en sjukdom som gör att du förlorar dina ansiktsdrag och behöver hjälp av specialiserade maskiner för att återställa dem till det normala.



    Pebberly Island är ett DLC för Two Point Hospital och du behöver grundspelet för att spela.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Two Point Hospital

    De bästa priserna för Two Point Hospital Pebberley Island

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Two Point Hospital: Pebberley Island

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev