BG PPC IG EN
 
 

Köp Two Point Hospital: Speedy Recovery

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I en stad där människor blir sjuka eller skadar sig själva på bisarra och roliga sätt är det upp till dig att hålla dem friska. Two Point Hospital: Speedy Recovery är DLC för Two Point Hospital där du bygger och förvaltar en växande flotta av ambulanser så gott du kan genom de regelbundna märkliga händelserna i staden.



    Med hjälp av den fantastiska och världsberömda mekanikern Gretchen Gearbox måste du skapa en flotta av ambulanser för att tillgodose alla typer av nödsituationer. Använd Big Healer för områden där det nästan inte finns några vägar, och Pantomobilen för att klämma in ett stort antal patienter som en sardinburk. Gör ditt bästa för att skapa ambulanser för alla tänkbara behov, för dina rivaler kommer garanterat att slå till vid varje tillfälle du missar. I det här spelet handlar allt om rusningen.



    Gör dig redo för riktigt konstiga sjukdomar som Under The Weather, Hive Mind och Snow Problem,



    Cyclonic Irritation, Hazardous Waist och mycket mer. Och med tre nya platser, inklusive det frusna norr och det tropiska söder, som lagts till i spelet kommer Two Point Hospital: Speedy Recovery säkert att testa dina navigations- och managementkunskaper. Få de sjuka människorna till sjukhuset, och må den bästa ambulansmakaren vinna!

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Two Point Hospital

    De bästa priserna för Two Point Hospital Speedy Recovery

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Two Point Hospital: Speedy Recovery

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev