Alla Two Point Hospital-expansioner kommer till konsoler

Alla Two Point Hospital-expansioner kommer till konsoler

Two Point Hospital kan betraktas som en värdig efterträdare till Theme Hospital. I den här sjukhussimulatorn kan du låta fantasin flöda och dyka in i en galen värld där människor drabbas av de mest bisarra och roliga sjukdomar. Du har rejält med möjligheter att bygga dina drömmars sjukhus och på vägen du kommer också stöta på en mängd oväntade händelser och galna scenarier. Two Point Studios har lyckats hålla liv i andan från Bullfrog Productions Theme Hospital. Samtidigt som de har lagt till nya idéer som får Two Point Hospital att kännas fräscht och spännande.

 

 

Two Point Hospital har funnits på konsoler och PC ett tag nu, men det är inte alla expansioner som lanserades på PC har portats PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch. Bigfoot och Pebberley Island ingick i konsolutgåvorna av Two Point Hospital vid lanseringen men Off the Grid-paketet och expansionen Close Encounters endast tillgängliga på PC. Med massor av nya scenarier, sjukdomar och utrustning till ditt sjukhus som gör spelet både roligare och mer utmanande så är dessa DLC:s ett grymt sätt att lägga till fler timmar och innehåll till Two Point Hospital.

 

 

Om du spelar spelet på en konsol kommer du att ha tillgång till båda expansionerna snart. Two Point Studios har meddelat att de kommer att finnas tillgängliga på samtliga konsoler den 5 mars. Dessutom kommer det nya Two Point Hospital Jumbo Edition släppas tillgängliga samma datum. Det kommer att innehålla orginalspelet och allt innehåll som släppts för spelet tills dess i ett enda paket. Jumbo Edition blir såklart det bästa valet om du vill ta en djupdykning i Two Point Hospitals underbara värld och du inte äger spelet ännu.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev