Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Concerts

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Concerts är en mini-expansion för strategispelet Cities: Skylines. Det låter spelarna skapa och hantera sina egna musikfestivaler i spelet, med tre nya musikakter som spelarna kan anpassa och kontrollera. Spelarna har också tillgång till olika konserthanteringsverktyg, som scenplacering, publikkontroll, marknadsföringskampanjer och mer - som alla måste hanteras noggrant för att genomföra framgångsrika konserter.



    Cities: Skylines - Concerts ger spelarna chansen att bli en mogul inom musikindustrin och arrangera de största virtuella konserterna i historien. Med sin fantastiska grafik, utmärkta soundtracks och dynamiska spelupplevelse kommer detta tillägg att ge dig många timmars underhållning. Cities: Skylines - Concerts är ett utmärkt sätt att få lite liv och energi i ditt stadsbyggande. Med sina realistiska bilder och fantastiska soundtracks är det lätt att förstå varför den här mini-expansionen har blivit så populär bland spelare över hela världen.



    Cities: Skylines - Concerts har också flera svårighetsgrader, så att spelarna kan öka utmaningen om de vill. Detta innebär att även erfarna stadsbyggare kan hitta något att njuta av i denna mini-expansion.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Concerts

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Concerts

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev