Instant Gaming EU
 
 

Köp Dragon Ball Z Kakarot

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dragon Ball Z: Kakarot är ett actionrollspel som följer historien om Son Goku, den världsberömda huvudpersonen i den animeserie som skapades av Akira Toriyama, Dragon Ball. Spelet fokuserar på Dragon Ball Z-bågen i berättelsen och låter dig uppleva de episka äventyren av en vuxen Goku. Du får uppleva allt i Saiyan-, Cell- och Majin Buu-arkivet, inklusive de mest episka ögonblicken i serien som kampen mot Frieza för att rädda planeten Namek eller den episka striden mot Cell i kampsportsturneringen som kommer att avgöra världens öde.



    Dragon Ball Z: Kakarot innehåller intensiva strider som ställer dig mot många av de mest kraftfulla och dödliga fienderna i universum, men det har också ett stort fokus på rollspelsmekanik, vilket gör att du kan utforska många olika scenarier och ta dig an många olika uppdrag och sidouppdrag. När du fullföljer dessa kommer du att avancera i berättelsen och bli mäktigare. Spelet har också olika mekaniker och minispel utanför strid, du kommer att kunna fiska, flyga, äta och träna samtidigt som du får vänner och bygger upp relationer med en massiv skara Dragon Ball-karaktärer. Dragon Ball Z: Kakarot innehåller också en ny karaktär designad av Akira Toriyama som kommer att dyka upp under ett av sidouppdragen i Namek; Bonyu en före detta medlem av Ginyu-styrkan.



    När det gäller striderna har Dragon Ball Z: Kakarot ett detaljerat stridssystem som kommer att påminna om Dragon Ball FighterZ, där dödliga kombinationer och speciella energiattacker är nyckeln till seger. När du utkämpar episka bossstrider på enorma slagfält fulla av förstörbara miljöer kommer du att känna dig som om du var inne i animeserien.



    Om du är ett fan av Dragon Ball och vill ha lite mer än ett vanligt fightingspel baserat på serien är Dragon Ball Z: Kakarot ditt bästa val för att uppleva ett autentiskt Dragon Ball-äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dragon Ball Z Kakarot

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Dragon Ball Z Kakarot

    Jail
    Jail
    2021 juov 4 00:21 dlcompare.fr
    Y'a tout l'univers de DBZ, c'est juste un bonheur ce jeu !
    Det innehåller hela DBZ-universumet, det är bara en fröjd att spela!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev