Instant Gaming EU
 
 

Köp Hellpoint

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det här actionrollspelet, som utvecklas av Cradle Games och publiceras av TinyBuild Games, kommer att släppas i början av 2020 för PC, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch.



    Hellpoin t är ett mörkt sci-fi actionrollspel som utspelar sig i efterdyningarna av en massiv kvantkataklysm som kallas Merge. Under en blinkning på en sekund förlorade varje levande varelse snabbt sitt sinne när deras minnen och kroppar slogs samman med alternativa versioner av dem själva från parallella universum. Olyckan lockade också till sig entiteter med oerhörd kraft som borde ha lämnats ifred, i djupet av andra dimensioner.

    Du vaknar upp i rymdkolonin Irid Novo, där du har 3D-printats av "myndigheten" och fått order att "avsluta det som inte gjordes" på vilket sätt som helst. Rymdstationen kretsar runt ett supermassivt svart hål som påverkar direkt stationens invånare. Det gör mer än att förvränga rum och tid; baserat på tiden för omloppsbanan blir fiender i nivåerna galna eller drabbade av rädsla, okända varelser strövar runt i korridorerna och dussintals andra mystiska händelser kan inträffa. Dina val kommer att forma Irid Novos och hela universums framtid eller undergång.



    Utforska den gåtfulla rymdkolonin Irid Novo och samla ihop ledtrådar för att avslöja historier om konspirationer, märkliga experiment och förbannade ritualer. Skapa vapen och specialkunskaper, använd taktik och reflexer för att överlista dina fiender, lär dig att undvika döden som lurar bakom varje hörn. Varje gång du startar ett nytt spel är stationen annorlunda. Rum, fiender, pussel, händelser, allt är delar av multiversumet.



    Hellpoint har stöd för co-op med delad skärm och spelare mot spelare på alla plattformar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hellpoint

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Hellpoint

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev