Eneba COM
 
 

Köp Destiny 2: Shadowkeep

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Destiny 2: Shadowkeep är en expansion för Destiny 2 som markerar en vändpunkt i utvecklingen av Bungies förstapersonsskjutare. Destiny 2:s grundspel blir free-to-play och detta är den första expansionen som läggs till spelet efter det.



    Storymässigt flyttar Destiny 2: Shadowkeep vår uppmärksamhet till jordens måne, där Eris Mon har väckt en mystisk kraft som hotar galaxen. Vårt jobb som väktare blir att undersöka denna mörka kraft som en gång slumrade under månens yta och sätta stopp för källan till de mardrömslika varelser som har börjat sprida kaos.



    När det gäller spelupplägget för Destiny 2: Shadowkeep med sig en hel del förändringar till spelet. Det tillför mer innehåll i form av nya uppdrag och uppdrag att slutföra, oupptäckta destinationer och fängelsehålor att utforska, massor av vapen och utrustning att skaffa och till och med en helt ny Black Garden raid som kommer att utmana dina färdigheter som Guardian. Expansionen innehåller också vissa balansändringar och en modifiering av rustningssystemet. Du kommer att se mindre tung ammunition falla och supers kommer att laddas upp lite långsammare så att du kan använda dem mer sällan. Armor 2.0-systemet kommer att låta dig anpassa dina rustningsdelar genom att välja de perks du behöver, och inte längre tvinga dig att välja mellan estetik och kvalitet. Du kommer också att få se artefakternas återkomst igen.



    Destiny 2: Shadowkeep kommer att ta din upplevelse till en ny nivå. Det kräver inte att du äger några tidigare Destiny 2-utvidgningar för att köpa eller spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Destiny 2: Shadowkeep

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Destiny 2: Shadowkeep

    Genjorider
    Genjorider
    2019 skáb 23 09:04 dlcompare.fr
    Destiny 2 est un jeu prenant pu l'on prend aussi bien plaisir à jouer solo qu'en multi. Les extensions ajoute à chaque sortie un soupçon de nouveautés et continue bien l'évolution de l'histoire. Je ne suis pas fan du pvp mais cela offre tout de même sont lot de contenu pour défouler les gardiens en manque de kill. Joueur depuis la lancé du jeux, je vous le conseil fortement.
    Destiny 2 är ett beroendeframkallande spel som är lika roligt att spela solo som med flera spelare. Utvidgningarna lägger till lite nytt innehåll till varje utgåva och fortsätter handlingen på ett bra sätt. Jag gillar inte pvp, men det erbjuder ändå en hel del innehåll att släppa ut ånga på för väktare som behöver en död. Jag har spelat sedan spelet lanserades och jag rekommenderar det varmt.
    aku mojo
    aku mojo
    2019 golg 17 12:13 dlcompare.fr
    Destiny, On était tous les deux destiny À voir nos chemins se rencontrerDestinée, Inutile de fuir ou de lutter C'est écrit dans notre destinée Tu ne pourras pas y échapper C'est gravé on va jouer a destiny
    Destiny, Vi var båda öden Att se våra vägar mötasDestiny Det finns ingen anledning att springa eller kämpa Det står skrivet i vårt öde Du kan inte fly från den Det är ingraverat att vi ska spela öde.
    Menta
    Menta
    2019 golg 15 21:43 dlcompare.fr
    Depuis le début, Destiny nous fais voyager, un voyage qui ne veux point s'arreter. Remplis de différents monde, d'univers. Rassemblé dans un seul système qui nous fais découvrir via l'imagination de ses créateurs ses soleils et lunes et qui nous laisse pas indifférent. On peut y découvrir la lumière qui anime les gardiens, pas de long discours, juste que la lumière fait de son mieux pour combattre les ombres. Malheuresement, les voyages... Cela coûte cher. Sombre histoire.
    Sedan starten har Destiny tagit oss med på en resa som aldrig tar slut. Fylld av olika världar, universum. Samlade i ett enda system som låter oss upptäcka solarna och månarna med hjälp av skaparnas fantasi och som inte lämnar oss oberörda. Vi kan upptäcka ljuset som driver väktarna, inget långt tal, bara att ljuset gör sitt bästa för att bekämpa skuggorna. Tyvärr är resor... Det kostar mycket. Mörk historia.
    CoLaBoY_78
    CoLaBoY_78
    2019 golg 15 17:11 dlcompare.fr
    Hello la team! J'adore ce jeu mais j'avoue que sur les deux premiers opus j'ai été frustré par le manque de contenu et le fait que bungie fasse payer plein pot si l'on veut poursuivre l'aventure... Du coup j'avais laissé mon arcaniste au placard le temps d'une petite pose et depuis le passage vers Steam je me suis dit que tout le monde avait le droit à une seconde chance! Du coup obtenir cette extension me permettrai de découvrir ce que cette dernière extension à dans le bidon! ✌️???? Au plaisir !
    Hej teamet! Jag älskar det här spelet, men jag måste erkänna att jag var frustrerad över bristen på innehåll i de två första spelen och det faktum att bungie tvingar dig att betala fullt pris om du vill fortsätta äventyret... Så jag hade lämnat min arcanist i garderoben ett tag och sedan övergången till Steam sa jag till mig själv att alla har rätt till en andra chans! Så om jag skaffar den här expansionen kan jag upptäcka vad den sista expansionen har att erbjuda! ✌️???? Vi ses snart!
    SomeFrenchGuy
    SomeFrenchGuy
    2019 golg 14 11:33 dlcompare.com
    I had such a great time playing Destiny 2 and DLC with my two best friends, I really look forward to doing it again in Shadowkeep ! Right now I play battle royales with them even though I don't like those games because that's all we have, please save me lol
    Jag hade så roligt att spela Destiny 2 och DLC med mina två bästa vänner, så jag ser verkligen fram emot att göra det igen i Shadowkeep! Just nu spelar jag battle royales med dem även om jag inte gillar dessa spel eftersom det är allt vi har, snälla rädda mig lol
    Rosa Maria
    Rosa Maria
    2019 golg 14 10:54 dlcompare.es
    Si, soy una chica y juego a shooters y no se me da mal. No entiendo como todavia muchos de vosotros no entiendeis que podemos dar cholazos o movernos sin ser bots. Lo estoy demostrando en el destiny, pero no en su dlc mas reciente, con lo que desde estas lineas pongo mi candidatura a ser escogida para ser ganadora del sorteo. Gracias por hacerlo.
    Ja, jag är en tjej och jag spelar skjutspel och jag är inte dålig på det. Jag förstår inte hur många av er som fortfarande inte förstår att vi kan slå eller röra oss utan att vara robotar. Jag bevisar det i Destiny, men inte i den senaste dlc:n, så från dessa rader ställer jag min kandidatur för att bli vald till vinnare av dragningen. Tack för att du gör det.
    Alfredo Alfaro
    Alfredo Alfaro
    2019 golg 13 10:34 dlcompare.es
    Destiny 2 está gratuito en steam desde hace unos dias. Lo estoy probando y me gusta muchisimo, asi que tarde o temprano se que sus 2 dlc de pago terminarán en mis manos. Bastión de sombras es uno de ellos y me haría muchisima ilusión el tenerlo. Si no fuera el agraciado en el sorteo, tendría en cuenta esta pagina como manera de adquirirlo. Un saludo y seguid asi. Animo!!!
    Destiny 2 är gratis på Steam sedan några dagar tillbaka. Jag provar det och gillar det mycket, så förr eller senare vet jag att de två betalda dlc:erna kommer att hamna i mina händer. Bastion of Shadows är ett av dem och jag skulle bli mycket glad om jag fick det. Om jag inte hade tur i utlottningen skulle jag överväga denna sida som ett sätt att få tag på den. Jag skulle gärna vilja ha den. Upp med hakan!!!
    Vincent Colinart
    Vincent Colinart
    2019 golg 11 16:21 dlcompare.fr
    Je possède le jeu sur console et plusieurs de mes potes sont sur pc et depuis la cross save j'adorerais y jouer sur pc surtout que c'est pour moi le jeu dans lequel j'ai créé le plus d'amitié et de souvenirs tant j'adore le jeu ducoup si on pouvait gagné le concours ça pourrait être cool ^^
    Jag äger spelet på konsolen och många av mina vänner spelar på datorn och sedan cross save skulle jag älska att spela det på datorn, särskilt eftersom det är det spel där jag har skapat mest vänskap och minnen, så jag älskar spelet så mycket, så om vi kunde vinna tävlingen skulle det vara häftigt ^^
    Nouvya
    Nouvya
    2019 golg 16 21:37 dlcompare.fr
    Jeux intéressant mais incomplet sans tous ses dlc si je le gagne ce sera l occaz de me replonger dans l'univers.
    Det är ett bra spel, men det är inte komplett utan alla dlc:s. Om jag vinner det kommer jag att kunna dyka ner i universum igen.
    Lachezar
    Lachezar
    2019 golg 16 11:39 dlcompare.com
    I have a child and I am totally invested in to her. But I need some time for myself. Please, I need this game so I could be able to relax from time to time. Pleeeeeease!!!!
    Jag har ett barn och jag är helt och hållet engagerad i henne. Men jag behöver lite tid för mig själv. Snälla, jag behöver det här spelet så att jag kan slappna av då och då. Pleeeeeease!!!!
    Visa fler kommentarer
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev