Destiny 2:s nya säsong drar igång på måndag

Destiny 2:s nya säsong drar igång på måndag

Sedan Bungie skilde sig från Electronic Arts 2019 har företaget haft mycket mer kontroll över vilken typ av innehåll som Destiny 2 får. Det är inte bara gratisversionen av spelet som har bidragit till att få in fler spelare i spelet, utan även de nya expansionerna och det säsongsbetonade innehållet som släppts för spelet har gjort dess spelarbas mer stabil. Lanseringen av expansionen Beyond Light förra året har satt scenen för de följande månaderna och nu när en ny säsong är på väg att börja kommer många nya händelser att äga rum.

Season of the Splicer börjar nästa vecka och med den kommer nya vapen och uppdrag till spelet, tillsammans med återkomsten av en av de klassiska raiderna i serien, Vault of Glass. Den här säsongens storyline har The Vex som huvudpersoner. Dessa uråldriga metallkrigare har alltid varit ett hot mot The Guardians men de är tillbaka med en plan för att störa balansen i galaxen. The Vex har blockerat solen och kastat den sista staden in i en ändlös natt. Naturligtvis kommer Guardians att ansvara för att återställa solljuset i staden med hjälp från oväntat håll.

 

 

När det gäller innehåll innehåller Season of the Splicer en ny version av Vault of Glass, den första raiden i Destiny, som gör att spelarna får möta många utmaningar. Var beredd på en del överraskningar, även om du redan lyckats slutföra raiden tidigare. Det kommer också att finnas nya vapen tillgängliga den här säsongen, och dessutom för den nya delen i serien med sig det Armor Synthesis-systemet, som gör att du kan välja och justera utseendet på dina Guardians.

Om du inte har provat detta fantastiska FPS spel ännu, är det grundläggande innehållet i Destiny 2 tillgängligt gratis för alla spelare. När du väl har kommit fram till om du gillar det finns det flera expansioner som du kan köpa för att utöka innehållet och funktionerna i spelet, bland annat Shadowkeep och Beyond Light.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev