Instant Gaming EU
 
 

Köp Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic är ett spännande expansionspaket som tar den intensiva handlingen i originalspelet till nya höjder. Expansionen utspelar sig i Warhammers mörka fantasyuniversum och introducerar en ny fiendegrupp, Beastmen, som skapar kaos och förstörelse i den redan krigshärjade världen.



    Med expansionen Winds of Magic kan spelarna ge sig ut på nya utmanande uppdrag, möta mäktiga bossar och uppleva en mängd förbättringar av spelet. Expansionen introducerar ett nytt spelläge som heter Winds of Magic, där spelarna måste utnyttja vindarnas kraft för att överleva mot horder av fiender.



    Förutom nya fiender och spellägen introducerar Winds of Magic också nya vapen för varje hjälte, vilket ger en ny dynamik till spelet. Dessa inkluderar en sköld och ett spjut för Krellian, en flammande flail för Sienna, en uppsättning kastyxor för Bardin, en billhook för Saltzpyre och ett tungt spjut för Kruber.



    Expansionen innehåller också nya skinn och kosmetika för alla karaktärer, så att spelarna kan anpassa sina hjältar efter eget tycke och smak.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Warhammer: Vermintide 2

    De bästa priserna för Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev