Instant Gaming EU
 
 

Köp Warhammer: Vermintide 2 - Shadows Over Bögenhafen

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer: Vermintide 2 - Shadows Over Bögenhafen är en expansion av spelet Warhammer: Vermintide 2 som tar med spelarna på en spännande resa till staden Bögenhafen. I detta DLC för Warhammer: Vermintide 2 får spelarna ta sig an en grupp på fem hjältar som kämpar sig igenom horder av fiender på otroligt detaljerade platser. När du kämpar dig igenom de förrädiska gatorna och gränderna i denna gamla metropol belönas du med utmaningar, uppdrag och unika kosmetiska föremål som hattar, skinn och illusioner - allt som du kan få genom att låsa upp nya Bögenhafen Strongboxes.



    Grafiken är verkligen hisnande iWarhammer: Vermintide 2 - Shadows Over Bögenhafen; varje nivå är levande och full av detaljer som erbjuder en uppslukande upplevelse för spelarna när de utforskar de snåriga gränderna eller dyker ner i glömda gravar under dem. Du får tillgång till två helt nya nivåer i Bögenhafen där du kan utforska förfallna herrgårdar som kryllar av fiender som är beredda att ta upp kampen mot dig. Du kommer inte bara att bli rik genom att besegra dina motståndare, utan även genom att klara av utmanande sidomål som ger generösa belöningar både i och utanför stridsscenarier. Som grädde på moset får du dessutom 250 shilling att spendera i spelbutiken.



    Förbered dig på en spännande resa som tar dig till mörkrets hjärta medan du avslöjar hemligheter och belöningar längs vägen. Med massor av unika kosmetiska föremål att få, utmaningar att slutföra och horder av fiender som är redo att slåss, kommer Warhammer: Vermintide 2 - Shadows Over Bögenhafen säkert att ge spelarna timmar av spännande och givande underhållning.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Warhammer: Vermintide 2

    De bästa priserna för Warhammer Vermintide 2 Shadows Over Bögenhafen

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Warhammer: Vermintide 2 - Shadows Over Bögenhafen

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev