Eneba COM
 
 

Köp Warhammer: Vermintide 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer: Vermintide 2 är ett co-op-fokuserat actionspel i första person och en uppföljare till Warhammer: End Times – Vermintide från 2015. Spelet utspelar sig i det fiktiva Warhammer Fantasy-universumet och spelarna kämpar tillsammans mot Chaosarmén och en ras av råttmänniskor som kallas Skaven. Spelet innehåller fem olika karaktärer som kan specialisera sig i 15 olika karriärer, var och en med en unik uppsättning färdigheter och förmågor.



    Den grå siaren Rasknitt har framgångsrikt fångat de fem hjältarna i Ubersreik. Utan hjältarnas inblandning föll staden Ubersreik till Clan Fester:s styrkor. Rasknitt konstruerar en massiv portal, känd som Skittergate, för att föra Chaosmästaren Bödvarr Ribspreader och hans Rotblood-armé dit, men porten misslyckas med jämna mellanrum, vilket hindrar Bödvarr från att sammankalla hela sin armé. När Skittergate katastrofalt misslyckas med att aktiveras igen, befriar den resulterande förstörelsen en av hjältarna, Markus Kruber, som sedan räddar de andra hjältarna: Victor Saltzpyre, Bardin Goreksson, Sienna Fuegonasus och Kerillian. När hjältarna flyr från lyan möter de resten av sina allierade: Franz Lohner och Olesya Pimenova. Återförenade arbetar hjältarna och deras allierade tillsammans för att stoppa Skavens och Chaos kombinerade styrkor.



    Det finns tre DLC tillgängliga för Warhammer: Vermintide 2. Shadows over Bögenhafen kommer med extra uppdrag och fyra svårighetsgrader att välja mellan när man väljer uppdrag: Return To Ubersreik återskapar kartor från det första spelet och ett tredje och sista DLC med titeln The Winds of Magic.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warhammer Vermintide 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Warhammer: Vermintide 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev