Instant Gaming EU
 
 

Köp River City Girls

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    River City Girls är ett sidscrollande bråkspel som släpptes 2019 av WayForward Technologies. Det följer två tonårsflickor, Kyoko och Misako, när de kämpar sig fram genom staden Riverdale för att rädda sina pojkvänner från ett ondskefullt gäng. Spelet innehåller snabba strider med hand-till-hand-stridsrörelser och vapen som basebollträ, piskor och motorsågar som kan användas mot fiender. På vägen utforskar du levande miljöer fulla av hemligheter att upptäcka samtidigt som du samlar mynt för att köpa ny utrustning till dina karaktärer.



    Spelet i River City Girls kombinerar klassisk beat 'em up-action med RPG-element som XP-poäng som man tjänar när man besegrar fiender. Du kommer också att låsa upp specialförmågor som vägghopp eller luftsprång som ger dig ytterligare rörlighetsalternativ under striderna. När du avancerar i historieläget kommer du att möta större bossar som kräver listig taktik och skickliga kombinationer för att besegra dem. Det finns också ett arkadläge där spelarna kan tävla i uppdrag för höga poäng eller ta sig an utmanande bonusnivåer för ännu fler belöningar.



    River City Girls har gott om innehåll för spelare som letar efter en utmaning - oavsett om det handlar om att bemästra det djupa kombosystemet eller utforska den livliga världen fylld av hemligheter.

    Läs mer

    De bästa priserna för River City Girls

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om River City Girls

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev