Instant Gaming EU
 
 

Köp Shantae and the Seven Sirens

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Shantae and the Seven Sirens är ett action-äventyrsplattformsspel som utvecklats av WayForward. Spelaren tar på sig rollen som Shantae, en halvgeniehjälte som ger sig ut på en episk resa för att rädda sina vänner från fara.



    Spelet har livlig grafik, handritad animation och vackra bakgrunder när Shantae utforskar sju tropiska öar fyllda med monster, pussel och uppdrag. För att kunna gå vidare i spelet måste spelarna behärska Shantaes magiska förvandlingsförmåga som gör att hon kan anta formen av olika varelser som en groda, fladdermus eller spindel. Dessa unika förvandlingar ger spelarna tillgång till områden som tidigare var otillgängliga och ger lösningar på pussel.



    Längs vägen kan spelarna köpa en mängd olika specialföremål, vapen och uppgraderingar med hjälp av ädelstenar som de hittar när de utforskar världen. Spelet har också ett extra flerspelarläge där upp till fyra vänner kan delta i äventyret! Med sin fängslande berättelse, charmiga karaktärer och vackra grafik kommer Shantae and the Seven Sirens garanterat att underhålla både fans och nykomlingar!

    Läs mer

    De bästa priserna för Shantae and the Seven Sirens

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Shantae and the Seven Sirens

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev