Eneba COM
 
 

Köp Dawn of the Monsters

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du gillar Godzilla eller klassiska japanska monsterfilmer är Dawn of the Monsters ett spel för dig. Välj ett gigantiskt monster i det här sidscrollande beat 'em up-spelet och slåss mot andra monster i ett postapokalyptiskt scenario. Jorden har invaderats av titaniska varelser som kallas Nephilim och DAWN (Defense Alliance Worldwide Network) är den enda organisationen som kan stoppa dem. Ta kontroll över ett skrymmande monster och bekämpa Nephilim.



    Megadon, Aegis Prime, Tempest Galahad och Ganira står till ditt förfogande, var och en av dem med ett brett utbud av attacker och kraftfulla specialförmågor som kan lägga ödeläggelse på vilken motståndare som helst. Helt förstörbara scenarier och våldsamma bossar väntar dig i det här actionspelet i 2D. Bygg upp ditt raseri medan du kämpar och släpp loss förödande attacker mot dina motståndare. Du är den enda som kan rädda mänskligheten från undergång i Dawn of the Monsters.



    Med grafik i manga-stil, ett snabbt spel full av action och massor av anpassningsmöjligheter för att uppgradera dina monster är Dawn of the Monsters ett episkt förstörelsedrabbyn med titaniska varelser i huvudrollen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dawn of the Monsters

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dawn of the Monsters

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev