Instant Gaming EU
 
 

Köp Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG är ett spel som tar spelarna med på en resa till en alternativ framtid där mänskligheten har varit på gränsen till undergång. Spelet, som utvecklas av Dark Crystal Games och publiceras av Prime Matter, utspelar sig i en miljö som har härjats av ett kraftfullt, oförklarligt fenomen som har lämnat efter sig en massiv, ogenomtränglig kupol, kallad "Kupolen". Kupolen har blivit epicentrum för en ny världsordning, med fraktioner, sekter och andra grupper som kämpar för dominans.



    Spelare kan välja mellan fem karaktärsklasser i Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG, som alla har unika förmågor och historier. Dessa klasser är ingenjör, psykolog, soldat, utforskare och skurk. Spelet erbjuder ett karaktärsskapande system som gör det möjligt för spelarna att anpassa och skräddarsy sina karaktärer till sin specifika spelstil. Varje klass ger, förutom sina unika förmågor och färdigheter, ett unikt perspektiv på världen och de berättelsebågar som spelarna kommer att möta. Världen är fylld av NPC:er, var och en med sin egen bakgrundshistoria och agendor, och spelarna kan välja att ta sig an uppdrag och uppdrag på olika sätt. Spelets berättelsebåge är icke-linjär och dynamisk, vilket innebär att de beslut som spelarna fattar får konsekvenser för världen omkring dem i realtid.



    Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG erbjuder en postapokalyptisk värld som är rik på detaljer och komplexitet. Spelets grafik och ljuddesign skapar en känsla av fördjupning som är svår att replikera i andra spel. Världen är fylld av fraktioner, rivaliteter och konspirationer, var och en med sina agendor och mål. Spelets djup och komplexitet gör det till ett utmärkt val för spelare som letar efter en djup och givande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Encased A Sci Fi Post Apocalyptic RPG

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev