Instant Gaming EU
 
 

Köp Gungrave: G.O.R.E.

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gungrave: G.O.R.E. är ett videospel som är ett tredje personskjutspel och som utvecklats av Iggymob. Spelet är en fortsättning på Gungrave-serien, som började 2002 och som sedan dess har gett upphov till flera titlar på olika plattformar.



    Spelet utspelar sig i en postapokalyptisk värld där mäktiga varelser kända som Necrolyzors har tagit över, och följer historien om den återuppståndne odöda revolvermannen Grave och hans allierade Mika när de kämpar för att ta ner dessa farliga varelser och återställa ordningen i världen. Spelarna styr Grave, som är beväpnad med en mängd olika vapen, inklusive pistoler, svärd och en kraftfull "Coffin" som gör det möjligt för honom att förvandlas till en gigantisk mech, när de kämpar mot horder av fiender på flera olika nivåer.



    En av de unika funktionerna i Gungrave: G.O.R.E. är spelets "Kugelblitz"-system, som gör att spelarna kan lagra energi när de slåss och sedan släppa loss förödande specialattacker mot sina fiender. Spelarna kan också uppgradera Graves vapen och förmågor och låsa upp nya attacker och kombinationer när de går framåt i spelet.



    Förutom den huvudsakliga berättelsekampanjen har Gungrave: G.O.R.E. också ett flerspelarläge där spelarna kan slå sig ihop med vänner eller slåss mot varandra i en mängd olika spellägen. Spelet har också fantastisk grafik och ett stämningsfullt, atmosfäriskt soundtrack som hjälper till att fördjupa spelarna i dess mörka och farliga värld.



    På det hela taget erbjuder Gungrave: G.O.R.E. en spännande och actionfylld upplevelse för både fans av serien och nykomlingar. Med sin kombination av intensiva strider, anpassningsbara uppgraderingar och flerspelarlägen kommer spelet garanterat att ge många timmars underhållning för dem som letar efter en tillfredsställande skjutupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gungrave G.O.R.E.

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Gungrave: G.O.R.E.

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev