Eneba COM
 
 

Köp Outward

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Outward är ett öppenvärldsligt rollspel som fokuserar på överlevnad och äventyr. Du kommer att spela som en vanlig äventyrare i en fantasivärld, inte en berömd hjälte, inte någon särskilt mäktig. Det sätter dig i en sits där varje beslut du fattar är viktigt, och sättet du bemöter kamper verkligen betyder något. Men det är inte som att du inte kan bli en hjälte om du vill det, men när dagen summeras kommer du fortfarande att vara en äventyrare som gör sitt yttersta för att överleva i en stor värld full av farliga varelser.



    Spelet tillåter dig att spela ensam eller i samarbetsläge med en vän, båda online och med delad skärm. Att ha någon att äventyra med kan vara fantastiskt då du kan dela dina dagliga uppgifter för överlevnad och så vidare,  men ni kommer inte att tvingas stanna ihop, och ni kan ta del av separata äventyr och utforska själva när som helst. När vi pratar om dagliga överlevnadsuppgifter pratar vi inte om uppdrag eller så. Outward är ett överlevnadsspel och du kommer att få jobba hårt för att överleva och upprätthålla din hälsa. Så det kan vara en bra idé att koka vattnet innan du dricker det, jaga mat, eller se till att du har tillräckligt med resurser och skydd för vinterns kalla nätter, eller ordentligt behandla det där såret du har på benet om du verkligen vill gå i pension och föra vidare all din kunskap, utrustning och färdigheter till nästa generation.



    När det gäller strid måste du ha i åtanke att du inte är en hjälte. Det finns massor av vapen du kan använda, men var och en av dem har olika rörelser, så att du kan lära dig hur du slåss med dem. Du kommer även att kunna lära dig magi och ritualer med, men det är inte en enkel process. Du måste även vara medveten om att fienden kan kasta förbannelser, använda utrustning och växa i kraft precis som du, så en intelligent inställning till strid och förberedelse kommer alltid att vara till fördel om du ska slåss.



    Världen av Aural är ett levande väsen och den kommer att förändras genom ditt äventyr. Olika falanger kontrollerar landet och du kommer att kunna ansluta dig till dem om du vill. Detta gör det möjligt för dig att uppleva olika berättelser.



    Outward är ett fantastiskt spel som blandar överlevnad och äventyrande på ett sätt som aldrig tidigare skådats. Det är inte ett vanligt RPG-äventyr. Du kommer inte att kunna spara ditt spel och försöka igen för spelet sparas och ändras konstant, så du kommer att lära dig från dina nederlag om du lyckas överleva efter dem så klart.

    Läs mer

    De bästa priserna för Outward

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Outward

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev