Instant Gaming EU
 
 

Köp Rise of Industry

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rise of Industry är ett strategiskt tycoon-spel utvecklat av Dapper Penguin Studios. Spelet ger spelaren kontroll över ett spirande industriimperium, där de måste hantera avancerade produktions- och försörjningskedjor för att skapa blomstrande företag och bygga välmående städer.



    Rise of Industry Spelet utspelar sig i en öppen värld där spelarna kan välja att fokusera på specifika branscher som jordbruk, tillverkning eller teknik - var och en med sina egna unika spelelement. Spelet har ett detaljerat transportsystem med järnvägar, lastbilar och luftskepp som gör att spelarna enkelt kan koppla ihop olika produktionslinjer.



    Spelarna måste också förvalta resurserna noggrant och hålla arbetarna nöjda genom att förse dem med nödvändiga bekvämligheter som skolor, vårdcentraler och fritidsgårdar. Det finns flera svårighetsgrader för spelarna att välja mellan, samt ett sandlådeläge som gör det möjligt att utforska spelets mekanik på ett mer avslappnat sätt.



    Rise of Industry ger ett djupt strategiskt spel - och ger ambitiösa entreprenörer möjlighet att bygga upp sina egna industriimperier!

    Läs mer

    De bästa priserna för Rise of Industry

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Rise of Industry

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev